Løkke skruer op for kommunikationen med ny enhed

KOMMUNIKATION: Regeringen med statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) i spidsen vil oprette en ny kommunikationsenhed i Statsministeriet, der skal styrke regeringens kommunikation til danskerne. 

Regeringen går nye veje i bestræbelserne på at få kommunikeret sin politik bedre ud til danskerne.

I et nyt jobopslag fra Statsministeriet fremgår det, at regeringen vil oprette en ny kommunikationsenhed, som skal forankres i Statsministeriet. 

I jobopslaget, hvor Statsministeriet søger en "chef for regeringens kommunikationsenhed", skriver Statsministeriet blandt andet:

"Det er regeringens ambition at kommunikere åbent og tilgængeligt. Regeringen ønsker en tættere dialog med borgere, medier og øvrige interessenter. Og der skal være bedre mulighed for at følge med i regeringens politiske forslag og resultater. Derfor opretter regeringen en ny kommunikationsenhed i Statsministeriet."

LÆS OGSÅ: Se hele jobopslaget her.

Ud over den nye kommunikationsenhed får regeringen også sin egen hjemmeside regeringen.dk, ligesom både den norske og svenske regering har. 

Målet med kommunikationsoffensiven er, at der skal skabes en "åben kommunikation om regeringens arbejde mere generelt, herunder regeringens politik, udspil og prioriteringer, direkte med borgerne". Den nye enhed skal samtidig varetage den overordnede strategiske kommunikation af for eksempel regeringens større politiske udspil på tværs af ministerierne. 

Det nye kommunikationssekretariat forventes at få mellem to og fire medarbejdere, og de skal samarbejde tæt sammen med de forskellige ministeriers øvrige presse- og kommunikationsafdelinger. 

 

 

Forrige artikel Minister vil indføre karakterkrav til gymnasiet Minister vil indføre karakterkrav til gymnasiet Næste artikel Minister vil sænke klimaambitioner Minister vil sænke klimaambitioner