Mads Rørvig ny pr-chef i Finansrådet

NYT JOB: Tidligere folketingsmedlem for Venstre Mads Rørvig indtager fra 1. november stillingen som pr-chef i Finansrådet.

Bankernes interesseorganisation Finansrådet har ansat fhv. folketingsmedlem Mads Rørvig som chef for en nyoprettet afdeling for public relations. Han vil desuden indgå i den daglige ledelse, fremgår det af en pressemeddelelse.  

Farvel til folketingskandidaturet 
"Mads Rørvig skal med sin erfaring fra det politiske arbejde på Christiansborg være med til at løfte og udvikle Finansrådets interessevaretagelse. Jeg er glad for at få Mads med på det nye hold og ser frem til samarbejdet," siger Ulrik Nødgaard, direktør i Finansrådet.

"Jeg glæder mig meget til de nye udfordringer i Finansrådet. Mit nye job vil kræve mit fulde fokus, og derfor fortsætter jeg ikke som folketingskandidat," siger Mads Rørvig.

Rørvig var frem til valget i juni medlem af Folketinget for Venstre og var fra 2013 formand for Folketingets Skatteudvalg.

Forrige artikel Dagpenge: Flere skal tage kortvarige job Dagpenge: Flere skal tage kortvarige job Næste artikel Her er Dagpengekommissionens anbefalinger Her er Dagpengekommissionens anbefalinger