Medlem giver unikt indblik fra lukkede møder i S-erhvervsklub: Hver gang møder enten Frederiksen eller Wammen op

Den tidligere Irma-topchef Alfred Josefsen har været medlem af Socialdemokratiets erhvervsklub siden 2014. Nu løfter han sløret for, hvordan møderne foregår, og hvor ofte statsminister Mette Frederiksen er tilstede. Erhvervsklubben holdt sit seneste møde 6. maj med finansminister Nicolai Wammen for den virtuelle bordende. 

Alfred Josefsen bestrider en række bestyrelsesposter og har været medlem af Socialdemokratiets erhvervsklub, Erhvervsforum Vækst DK, siden begyndelsen i 2014.
Alfred Josefsen bestrider en række bestyrelsesposter og har været medlem af Socialdemokratiets erhvervsklub, Erhvervsforum Vækst DK, siden begyndelsen i 2014.Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Christoffer Lund-Hansen

Partitoppen i Socialdemokratiet prioriterer møderne i partiets erhvervsklub, Erhvervsforum Vækst DK, så højt, at enten statsminister Mette Frederiksen (S) eller finansminister Nicolai Wammen (S) stort set altid er tilstede på møderne.

På møderne giver en af de fremtrædende ministre en executive briefing om, hvad der foregår på Christiansborg samt hvilke politiske agendaer, der er på vej.

Klubben har afholdt sit seneste virtuelle møde for nyligt.

Erhvervsklubbens seneste møde blev nemlig afholdt torsdag 6. maj med finansminister Nicolai Wammen som tovholder.

Det fortæller den tidligere Irma-topchef Alfred Josefsen, der har været medlem af erhvervsklubben siden klubbens fødsel i 2014, til Altinget. 

"Mit indtryk er, at Socialdemokratiet gør meget ud af det. Hver gang er det enten Mette Frederiksen eller Nicolai Wammen, der møder op. Enkelte gange har det også været skatteminister Morten Bødskov (S). Partiet prioriterer det højt, og der bliver lyttet til de spørgsmål, som de får," siger Alfred Josefsen. 

{{toplink}}
Læs også

Sætter pris på netværk
I 2012 stoppede Alfred Josefsen som topchef for Irma, og siden har han bestredet en række bestyrelsesposter. 

I dag er han blandt andet bestyrelsesmedlem for Folkemødet og Copenhagen Business School, men han deltager i erhvervsklubbens møder som privat person. 









0:000:00