Morten Østergaard søger orlov fra Folketinget

ORLOV: De Radikales tidligere formand Morten Østergaard meddeler, at han har valgt at søge orlov fra Folketinget.

Morten Østergaard har søgt orlov fra Folketinget.

Det skriver han på Facebook.

7. oktober meddelte Morten Østergaard ved et pressemøde, at han ville trække sig som De Radikales formand, eftersom en række sexismeanklager havde været rettet mod ham.

Fem dage efter fratrædelsen meldte han sig syg, og nu har han søgt orlov fra Folketinget.

I den forbindelse takker han for den omsorg, han den seneste måneds tid har modtaget, men samtidig forklarer han, at han ikke er "helt ok":

"Men jeg er jo ikke rigtigt OK. Fordi hele mit voksenliv har handlet om at kunne gøre en forskel for andre. For et samfund. For den verden vi lever i. Fra mine første dage som aktiv græsrod til en årrække med det ypperste privilegium: At lede partiet. Derfor gør det rigtig ondt at erkende, at det er mine egne fejl og dårlig opførsel, som er endt med at fratage mig muligheden for at fortsætte med det, jeg var i gang med, og som jeg synes, der er så god brug for," skriver han i opslaget.

De Radikales Susan Kronborg skal som suppleant afløse Morten Østergaard i Folketinget.

Susan Kronborg var i 2019 folketingskandidat for partiet i Østjyllands Storkreds. Hun åbnede 1.522 stemmer, hvilket rakte til en plads som førstesuppleant i kredsen - som også er Morten Østergaards kreds. 

Til daglig er Susan Kronborg specialkonsulent i Skattestyrelsen.

JEG ER OK, MEN JEG ER IKKE OK Tusind tak for den megen omsorg, som er strømmet i min retning de seneste svære og...

Slået op af Morten ØstergaardTorsdag den 5. november 2020

 

Forrige artikel Hvordan kunne styrelse i årevis tillade for meget pesticid i drikkevand? Det skal minister nu svare på Hvordan kunne styrelse i årevis tillade for meget pesticid i drikkevand? Det skal minister nu svare på Næste artikel Se pressemødet: Se pressemødet: "Der er tale om en reel nedlukning af Nordjylland"