Om  
Ulla Tofte

M/S Museet for Søfart har fundet ny direktør

Direktør for kulturorganisationen Golden Days, Ulla Tofte, overtager direktørposten hos M/S Museet for Søfart i Helsingør 1. maj. 

Line Jenvall

M/S Museet for Søfart i Helsingør har fundet en afløser for den nuværende direktør, Camilla Mordhorst, der snart drager til København for at blive vicedirektør ved Nationalmuseet.

Hun vil overlade stolen til Ulla Tofte, der er direktør for kulturorganisationen Golden Days og tilknyttet bestyrelserne på såvel Det Kongelige Teater som Aalborg Universitet. Hun har desuden siddet i bestyrelsen for museet siden 2008. 

Det skriver M/S Museet for Søfart i en pressemeddelelse.

Ulla Tofte er cand.mag. i historie og fransk, og hun tilskrives stor erfaring inden for kulturledelse og for sin medvirken til udviklingen af flere nyskabende kulturbegivenheder med fokus på netop viden og historie. 

"Med Ulla Tofte får M/S Museet for Søfart en direktør, der kan fortsætte den udvikling, som blev igangsat i 2013. Ulla Tofte har den rette faglige baggrund og erfaring til at sikre M/S Museet for Søfarts fremtidige position som et af landets førende kulturhistoriske museer og en attraktion i international klasse," siger museets bestyrelsesformand Erik Østergaard i pressemeddelelsen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Ulla Tofte

Direktør, Frederiksborg - nationalhistorisk museum, fhv. bestyrelsesmedlem, Dansk Erhverv
cand.mag. i historie og fransk (Københavns Uni. 1998)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024