Om  
Jens Jonatan Steen

Netavisen Pios chefredaktør bliver ansat i Socialdemokratiet

Efter fem år som chefredaktør på Netavisen Pio skal Jens Jonatan Steen stå i spidsen for en ny udviklingsenhed i Socialdemokratiet.

Marie Schønning Jensen

Jens Jonatan Steen vinker farvel til rollen som chefredaktør på Netavisen Pio og træder i stedet ind på Christiansborg som leder af en ny udviklingsenhed i Socialdemokratiet.

Det skriver Netavisen Pio i en artikel.

Jens Jonatan Steen skal selv være med til at bygge den nye enhed op, meddeler han i artiklen.

"Nu er det tid til nye udfordringer og større fordybelse. Derfor har jeg sagt ja til at være med på et hold, der skal opbygge en spritny udviklingsenhed i Socialdemokratiet. Det bliver med det lange lys, de store tanker og en helt masse værdibaseret eftertænksomhed," siger Jens Jonatan Steen til Netavisen Pio.

Jens Jonatan Steen er uddannet cand.scient.adm. fra Roskilde Universitet. Han har været chefredaktør på Netavisen Pio siden marts 2015 og tidligere været direktør og analysechef i tænketanken Cevea.

Netavisen Pio er flere gange blevet beskyldt for at have for nære relationer med Socialdemokratiet til at være et uafhængigt journalistisk medie. Selv erklærer netavisen sig uafhængig af organisationer og partipolitiske interesser.

Jens Jonatan Steen havde sidste arbejdsdag torsdag, og David Garby-Holm er tiltrådt som konstitueret chefredaktør.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jens Jonatan Steen

Chef for Politik og Udvikling, Socialdemokratiet
cand.scient.adm. (Roskilde Uni. 2008)