Netavisen Pios chefredaktør vil i Folketinget for Socialdemokratiet

FOLKETINGSVALG: Chefredaktør Jens Jonatan Steen går efter at blive S-folketingskandidat i Fredericia.

Socialdemokratiets folketingskreds i Fredericia er blevet ledig.

Og den vil Netavisen Pios chefredaktør Jens Jonatan Steen gerne overtage.

Det skriver Netavisen Pio.

For blot få dage siden meddelte Fredericiakredsens folketingskandidat, John Nyborg, at han ikke ønsker at genopstille til det kommende folketingsvalg. Dermed skulle kredsen finde en ny kandidat, og nu har bestyrelsen udpeget Jens Jonatan Steen som sit bud på en afløser.

"Det er med stor ærefrygt, at jeg har meldt mig på banen som kandidat til at repræsentere Fredericia. Det er en fantastisk by i vækst og udvikling, som fortjener et mandat på Christiansborg," siger Jens Jonatan Steen til Netavisen Pio.

37-årige Jens Jonatan Steen er opvokset i Jylland, men er i dag bosat i København, hvor han siden marts 2015 har arbejdet som chefredaktør for Netavisen Pio. Netavisen Pio, der i sin tid blev stiftet af blandt andre Henrik Sass Larsen, er blevet kritiseret for at være tæt knyttet til den socialdemokratiske ledelse, selvom mediet fastholder, at det er uafhængigt af organisationer og partipolitiske interesser.

Om det bliver Jens Jonatan Steens navn, der ender på stemmesedlerne i Sydjyllands Storkreds, bliver endelig afgjort 3. november til et opstillingsmøde.

Forrige artikel Socialdemokratiet  flirter allermest med Venstre Socialdemokratiet flirter allermest med Venstre Næste artikel Folkemødet lancerer nyt koncept: FN's verdensmål bliver hovedtema Folkemødet lancerer nyt koncept: FN's verdensmål bliver hovedtema