Om  
Mikkel Harboe

Nicolai Wammens særlige rådgiver stopper

Mikkel Harboe forlader posten som særlig rådgiver for fungerende finansminister Nicolai Wammen. Han har varetaget posten siden 2021.

Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Jonas Fredborg

Når den nye regering bliver dannet, skal Nicolai Wammen (S) på udkig efter en ny særlig rådgiver. Mikkel Harboe stopper på posten for at prioritere sin familie.

Det oplyser Mikkel Harboe selv i et opslag på LinkedIn.

Han kalder i den forbindelse beslutningen om at sige farvel til både Socialdemokratiet og Finansministeriet for virkelig svær, men rigtig.

"Da jeg startede som pressechef i Socialdemokratiet og siden som særlig rådgiver for Nicolai Wammen, havde jeg en klar aftale på hjemmefronten. Jeg må erkende, at jeg ikke kan være det hele, og der står familien i første række," skriver den afgående særlige rådgiver i opslaget.

Mikkel Harboe tiltrådte som pressechef i Socialdemokratiet i 2020. Han rykkede over i Finansministeriet som Nicolai Wammens rådgiver i 2021, hvor han overtog fra Mads Brandstrup, der i stedet tiltrådte som administrerende direktør for Danske Medier.

Tidligere har Mikkel Harboe været kommunikationschef i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd, hvor han var ansat gennem ti år.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mikkel Harboe

Kommunikationschef, Landsbyggefonden
cand.scient.adm. (Roskilde Uni. 2012)

0:000:00