Ny direktør for Altinget

OM OS: Christoph Nørgaard (45) bliver ny direktør for Altinget og Mandag Morgen. Han kommer fra en stilling som direktør for salg og marked i Aller.

Christoph Nørgaard (45) tiltræder 1. november 2019 som ny direktør for selskabet bag medierne Altinget i Danmark og Sverige samt Mandag Morgen.

Christoph Nørgaard er cand.merc. i International Business fra Aarhus Universitet, 2002. Han kommer fra en stilling som direktør for salg og marked i Aller og er valgt af bestyrelsen blandt flere kvalificerede kandidater.

Christoph Nørgaard har en baggrund i telebranchen, 2005-2017 som leder i TDC og Telia, senest som vice president i Telia med ansvaret for privatkunderne samt CEO for DLG Tele.

”I en tid med fake news og dalende tillid til medier og institutioner har Altinget og Mandag Morgen en helt central rolle i vores samfund. Den position har jeg fra starten været tiltrukket af,” siger han.

Øget indtjening og internationalisering
Selskabets formand og ejer Rasmus Nielsen begrunder valget:

”Christoph Nørgaards baggrund i telebranchen er central for os. Branchen er som os abonnementsbaseret og har oplevet stor vækst- og indtjeningsevne. Med afsæt i en større familieejet medievirksomhed kommer Christoph ligeledes med stærke kommercielle kompetencer. Det vil komme ham og os til gode i opgaven med gennem kontrolleret vækst og omkostningsstyring at øge lønsomheden, så koncernen konsolideres og klargøres til nye produkter og markeder.”

Netop forventningen om øget indtjening, fortsat vækst og internationalisering har betydning for Christoph Nørgaard:

”Virksomheden i rivende udvikling er netop kåret som femdobbelt gazellevirksomhed og har fortsat et stort potentiale – ikke kun i Danmark, men på tværs af landegrænser – som jeg glæder mig til at være med til at realisere. Sammen med kollegerne i mediernes forskellige forretningsområder skal vi styrke den samfundsposition, Altinget og Mandag Morgen har opbygget som uvildige medier, og brede den gode journalistik ud til flere mennesker.”

Gruppen, formelt Rasmus Nielsen Holding ApS, beskæftiger 180 fuldtidsansatte og ejer Altinget.dk, Altinget.se og Mandag Morgen med ugebrev og tænketank. Desuden ejes Grønbechs Hotel i folkemødebyen Allinge og majoriteten i datatjenesten Monitor. Mandag Morgen kan til november fejre sit 30-års jubilæum, mens Altinget fylder 20 år til januar.

Forrige artikel Skal Tesfaye selv kunne tage statsborgerskabet fra folk? Her er ekspertens argumenter for og imod Skal Tesfaye selv kunne tage statsborgerskabet fra folk? Her er ekspertens argumenter for og imod Næste artikel Tre bejlere til ny dab-kanal: I dag afgøres skæbnen for Radio24syv Tre bejlere til ny dab-kanal: I dag afgøres skæbnen for Radio24syv