Om  
Hans J. Carstensen
Søren Johansen
Karen Mosbech

Ny formand for Freja ejendomme

Koncerndirektør i Egmont Hans J. Carstensen er ny formand for Freja ejendomme, oplyser selskabet. Han afløser Søren Johansen.

Redaktionen

Freja ejendomme har fået ny bestyrelsesformand. Selskabets formand siden 2010, Søren Johansen, er på en generalforsamling trådt ud af bestyrelsen.

Ny formand bliver cand.oecon. Hans J. Carstensen, som har været næstformand siden 2014.

Freja erhverver ejendomme fra staten og regionerne ud fra en målsætning om at videresælge med størst mulig avance.

Søren Johansen blev bestyrelsesformand i 2010, men indtrådte i Freja ejendommes bestyrelse allerede i 2007, da han var managing partner hos advokaterne Kromann Reumert. Han er i dag adm. direktør i Altor Equity Partners A/S og bestrider derudover en lang række bestyrelsesposter – herunder flere som formand.

Tidligere i år meddelte han, at han ønskede at træde ud af Freja ejendommes bestyrelse.

Søren Johansen siger herom i en pressemeddelelse fra selskabet:

”Det har været et privilegium at stå i spidsen for Freja ejendommes bestyrelse, og det er naturligvis vemodigt at skulle sige farvel. Men Freja ejendomme står i dag rigtig stærkt med en bestyrelse og direktion med et højt fagligt niveau, så timingen er helt rigtig nu”.

Ny bestyrelsesformand for Freja ejendomme, Hans J. Carstensen, har været næstformand siden 2014, hvor han indtrådte i Freja ejendommes bestyrelse.

Hans J. Carstensen er koncerndirektør i Egmont og bestrider desuden flere bestyrelsesposter. Hans J. Carstensen siger i pressemeddelsen: 

”Jeg glæder mig utrolig meget til at fortsætte det spændende arbejde i Freja ejendommes bestyrelse – nu blot som formand. Freja står i dag stærkere end nogensinde og jeg ser frem til at bidrage til, at fortsætte den gode udvikling”.

Karen Mosbech, adm. direktør i Freja ejendomme supplerer:

”I dag er præget af blandede følelser for både mig og resten af ledelsen. Vi er naturligvis kede af at sige farvel til Søren Johansen som har været en yderst respekteret formand med en tårnhøj faglighed og integritet. Men jeg er samtidig utrolig glad for at Hans J. Carstensen har sagt ja til at påtage sig opgaven som formand for bestyrelsen. Hans kender Freja rigtig godt efter seks år som næstformand og jeg ser frem til at fortsætte vores gode og tætte samarbejde”.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Hans J. Carstensen

Koncerndirektør, Egmont, formand for Freja ejendomme
cand.oecon. (Aarhus Uni. 1989)

Søren Johansen

Advokat (H), partner, Altor, bestyrelsesformand, Tænketanken Justitia
cand.jur. (Københavns Uni. 1989)

Karen Mosbech

fhv. adm. direktør, Freja Ejendomme
cand.arch. (Kunstakademiets Arkitektskole 1983)

0:000:00