Om  
Mette Müller Kristensen

Ny international konsulent hos Socialdemokraterne

IBIS-forkvinde Mette Müller Kristensen er blevet ansat som international konsulent på Socialdemokraternes partikontor og får ansvaret for udviklingen af partiets partiprojekter i Egypten, Ghana og Swaziland.

Nikita Selvig

Mette Müller Kristensen er tiltrådt stillingen som international konsulent på Socialdemokraternes partikontor. Det oplyser partiet til Altinget.

I sin nye stilling får Mette Müller Kristensen ansvaret for udviklingen og koordineringen af partiets partiprojekter i Egypten, Ghana og Swaziland, som er finansieret gennem DIPD – Institut for Flerpartisamarbejde. 

Den nye konsulent ser frem til sine nye arbejdsopgaver:

”Jeg glæder mig rigtig meget til igen at arbejde mere med demokratiudvikling, rettigheder og politik," siger Mette Müller Kristensen, som har mange års erfaring med udviklingsarbejde bag sig.

Mette Müller Kristensen har således mere end ti års erfaring fra IBIS, heraf de seneste syv år som forkvinde for organisationen. Tidligere var Mette Müller Kristensen ansat i Dansk Ungdoms Fællesråd, hvor hun blandt andet havde ansvaret for DUF's miniprogramaftale med Danida. Senest har Mette Müller Kristensen været ansat i Bestsellerfonden, hvor hun har haft ansvaret for fondens projektportefølje og monitorering af eksisterende projekter hovedsagligt i det sydøstlige Afrika. 

Mette Müller Kristensen er uddannet cand.mag i Afrikastudier fra Københavns Universitet i 2013. Hun tiltrådte stillingen 1. december.

 

 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mette Müller Kristensen

Direktør, Globalt Fokus, medlem af 2030 panelet.
cand.mag. i afrikastudier (Københavns Uni. 2013)

0:000:00