Ny klummeskribent på Altinget: Bertel Haarder

Bertel Haarder (født 1944) blev valgt ind i Folketinget for Venstre første gang i 1975.

Han har siden 1982 bestridt adskillige ministerposter. Første gang som undervisningsminister under Schlüter-regeringen fra 1982-1993.

Han har desuden været europaminister, integrationsminster og senest kultur -og kirkeminister – en post han afstod november 2016.

Bertel Haarder er af landets absolut mest erfarne politikere og har en helt unik indsigt i folkestyrets anatomi. Han er den politiker i danmarkshistorien, der samlet set har siddet længst som minister – i alt 22 år.

Vi er på Altinget meget glade for at byde Bertel Haarder velkommen som skribent, og vi ser frem til hans kommende klummer – som vi er overbevist om vil rumme elementer af det særlige intelligente vid, humoren og helt unikke indsigt, der blandt meget andet karakteriserer folkestyrets vitale nestor.

Forrige artikel Markant udvidelse af Folketingets skoletjeneste Næste artikel Nyt online videnscenter skal opruste civilsamfundet Nyt online videnscenter skal opruste civilsamfundet
Kjærsgaards og Thulesens forhold er blevet anstrengt

Kjærsgaards og Thulesens forhold er blevet anstrengt

ANALYSE: Modsætningerne i DF handler mere om stil og magtpositioner end om politisk uenighed. I valgkampen har der været gensidig irritation mellem Kjærsgaard og Thulesen, men der er ikke tale om to politiske fløje over for hinanden.