Ny klummeskribent på Altinget: Paula Larrain

Paula Larrain er født 1970 i Valparaíso, Chile.

Hun kom som fireårig til Danmark med sine forældre, der var politiske flygtninge, året efter kuppet mod Salvador Allende i 1973.

Paula Larrain er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1994.

I ekspertpanel
Hun har tidligere bl.a. været udenrigsmedarbejder på Radioavisen, og på Berlingske Tidende som jourhavende på udlandsredaktionen, diplomatisk korrespondent og siden ledende redaktionssekretær på Berlingske Søndag.

I 2001 blev hun nyhedsvært på TV-Avisen, og hun har desuden siddet som medlem af ekspertpanelet i det populære P3-program 'Mads og Monopolet'.

I 2007 stillede hun op til Folketinget for Konservativt Folkeparti, hvor hun fik 2.230 personlige stemmer, men kom dog ikke ind. I dag er hun ikke længere medlem af noget parti.

I 2012 grundlagde hun sit eget udenrigspolitiske magasin på nettet, men satte projektet på pause for at hjælpe Ekstra Bladet i gang med at lave nyhedsTV.

Er i dag selvstændig medierådgiver, medietræner, moderator, foredragsholder og skriver bl.a. også på sin egen blog: www.paulalarrain.dk

På Altinget glæder vi os til Paulas indsigtfulde og ligefremme syn på tingene, og ser frem til hendes klummer.

Forrige artikel Ny klummeskribent på Altinget: Flemming Chr. Nielsen Næste artikel Folketinget dropper skattefri pressefrokost