Om  
Anders Dybdal
John Pedersen

Operate henter ny topchef i egne rækker

Anders Dybdal, der har været rådgiver i Operate i mere end ti år, overtager den øverste ledelsespost i Operate.

Claudia Steenhard

John Pedersen fratræder posten som administrerende direktør i Operate. Anders Dybdal bliver hans arvtager. 

Det oplyser Operate i en pressemeddelelse. 

Anders Dybdal har været i virksomheden siden 2007, hvor han blev ansat som student. Siden da blev han fastansat som konsulent. 

"Anders er drevet af at bruge indsigt i mennesker, kommunikation og politik til at skabe forandringer. Han er passioneret, skarp og overbevisende. Det er vigtigt for både kunder og kollegaer. Han er den rette til at stå i spidsen for Operate," udtaler John Pedersen, der desuden er medstifter af Operate. John Pedersen fortsætter i bestyrelsen og som rådgiver i virksomheden. 

Den anden medstifter, Per Rystrøm, er ligeledes begejstret for valget:

"Anders har været med til at forme Operate fra den dag, han trådte ind ad døren som student i 2007. Han repræsenterer Operates værdier og DNA som et klogt kommunikationshus, der både rådgiver og leverer på højeste niveau," siger han. 

En ny strategi
Anders Dybdal forventer, at Operates fremtid især skal rettes efter at rådgive direktioner og drive større forandringsindsatser og kampagner for virksomheder, organisationer og myndigheder.

"Operate er i mine øjne Danmarks dygtigste bureau til at sætte dagsordener og ændre adfærd. Vi skal hele tiden blive dygtigere, men vi skal først og fremmest blive bedre til at overbevise kunderne om, at adfærdsmetoder og kommunikation er en stor del af løsningen på deres udfordringer," siger den ny administrerende direktør, der forventer at fremlægge virksomhedens nye strategi i efteråret. 

Anders Dybdal har desuden været ekstern lektor på RUC og medstifter af tænketanken Cevea. Han tiltræder stillingen 1. juli 2020. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anders Dybdal

Adm. direktør, Operate
cand.soc. (Copenhagen Business School 2010), ba.com. (Roskilde Uni. 2008)

John Pedersen

Direktør og i bestyrelsen for Operate
cand.phil. i kommunikation (Aalborg Uni.)









0:000:00