Om  
Ulrikke Ekelund
Marianne Fussing Ørsted

PensionDanmarks kommunikationsdirektør stopper: Vil opbygge bestyrelseskarriere

Ulrikke Ekelund stopper i PensionDanmark, hvor hun er direktør for kommunikation og presse. Hun bliver afløst af Marianne Fussing Ørsted, som allerede har ét direktørområde i pensionsselskabet.

Mathias Bach

Ulrikke Ekelund stopper som direktør i PensionDanmark, men det er ikke for at nyde tilværelsen efter arbejdslivet.

I stedet vil hun nemlig forsøge at opbygge en bestyrelseskarriere. Det skriver Ekelund i et opslag på LinkedIn.

"1. september stopper jeg som direktør i PensionDanmark for at se, om vingerne kan bære i forhold til opbygge en bestyrelseskarriere. Der er bestemt en sommerfugl eller to i maven, men det føles helt rigtigt at tage springet nu," skriver Ulrikke Ekelund i opslaget.

Ulrikke Ekelund er allerede bestyrelsesmedlem i 'Netværket for selvmordsramte' og Floating Power Plant, og hun færdiggjorde sidste år en bestyrelsesuddannelse fra Copenhagen Business School.

Ekelund var afdelingsdirektør i BRFkredit og kommunikationsdirektør i Deloitte inden hun kom til PensionDanmark i 2016 Hun forlader nu pensionsselskabet med en række rosende ord fra administrerende direktør Torben Möger Pedersen:

"Jeg ønsker Ulrikke alt mulig held og lykke med det næste skridt i en lang karriere inden for finans og kommunikation. Vi har brug for flere dygtige kvinder i bestyrelseslokalerne, og jeg er sikker på at der er mange virksomheder, hvor Ulrikke vil gøre en positiv forskel i bestyrelsen."

I PensionDanmark overtager Marianne Fussing Ørsted posten som direktør for kommunikation og presse. Hun er i forvejen direktør for ledelsessekretariatet, partnerskaber og bæredygtighed i pensionsselskabet, men får nu yderligere ansvarsområder.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Ulrikke Ekelund

Landechef for Danmark, SelectionF, Bestyrelsesmedlem i Finansiel Stabilitet og Floating Power Plant
cand.polit. (Københavns Uni. 1995)

Marianne Fussing Ørsted

Direktør, kommunikation og presse, PensionDanmark
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2008)

0:000:00