Om  
Per Ørum Jørgensen

Per Ørum stiller op som konservativ spidskandidat

Efter at Per Ørum forlod Det Konservative Folkeparti i 2010, meldte sig ind igen i 2015 som menigt medlem, stiller han nu op som spidskandidat i Herning. 

Cecilie Bech Rønsholt

I 2010 endte uenigheder med ledelsen og en dom for spirituskørsel med, at politikeren Per Ørum (K) meldte sig ud af Det Konservative Folkeparti.

I 2015 meldte han sig dog ind igen, og nu er han blevet valgt som spidskandidat for Herning Kommune til det kommende kommunalvalg. 

Det skriver Per Ørum i en pressemeddelelse

I de seneste ti år er Per Ørum altså kommet vidt omkring i sit politiske virke. Efter sin afsked med Det Konservative Folkeparti blev han formand for Kristendemokraterne for en tid, og derefter stiftede han partiet Det Demokratiske Parti.

Fem år senere ville han dog tilbage til sit gamle parti, og nu er han så valgt som spidskandidat til det kommende kommunalvalg, efter at den tidligere spidskandidat Rasmus Norup er blevet erhvervsdirektør i Erhvervsrådet Herning, Ikast og Brande.

Selv glæder Per Ørum sig til arbejde for Herning Kommune og Det Konservative Folkeparti: 

"Taknemmelighedsgæld er et stort ord, men i denne sammenhæng det bedste ord til at beskrive den udslagsgivende følelse, der ligger til grund for mit tilsagn til Det Konservative Folkeparti, som jeg har været medlem af i over 15 år".

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Per Ørum Jørgensen

Founder & Senior Advisor, Ørum Advice, kommerciel direktør, Influenter, fhv. MF (K og KD)
HH (Herning Handelsskole 1988)