Podcast: Der mangler stadig afgørende viden, før børnene kan lege frit igen

AJOUR: Det tyder på, at børnene bliver mindre ramt af covid-19 end voksne. Men den sidste viden mangler, før man endeligt kan konkludere på antagelserne. Altingets børneredaktør forklarer, hvad vi ved og ikke ved om børn og coronavirus.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Børnene er blevet sendt tilbage i daginstitutioner og i de mindste klasser i skolerne.

Men det er fortsat underlagt de samme retningslinjer, som resten af befolkningen er, og skal i løbet af dagen fortsat holde afstand for at undgå at smitte og blive smittet.

Men viden fra Island og Norge tyder på, at børn bliver mindre ramt af coronavirus, hvis de bliver syge, og viden fra Danmark viser, at børn udgør en meget lille procentdel af de smittede med covid-19. 

Men alligevel er børnene underlagt de samme retningslinjer som de voksne. Altingets børneredaktør, Simon Lessel, forklarer i dagens udgave af Altinget Ajour, hvorfor det er tilfældet.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast: På torsdag venter endnu et definerende øjeblik for EU-samarbejdet Podcast: På torsdag venter endnu et definerende øjeblik for EU-samarbejdet Næste artikel Podcast med Holstein: Coronavirussen har sat oppositionen på en umulig opgave Podcast med Holstein: Coronavirussen har sat oppositionen på en umulig opgave