Podcast: Uddannelsespolitikerne vil have mere frihed i folkeskolen – men til hvad?

AJOUR: Undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil vil lave bredere aftaler end sin forgænger på posten, og derfor er det relevant at vide, hvad de øvrige partier på området vil have. Det ser Altinget Ajour nærmere på i denne udsendelse.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Uddannelsespolitikken skal vendes 180 grader.

Det var meldingen fra Pernille Rosenkrantz-Theil, da hun satte sig i stolen som ny undervisningsminister i Mette Frederiksens regering.

Hvad den vending helt præcist dækker over, står endnu ikke helt klart, men et af ministerens ønsker bliver formentlig at lave nogle bredere aftaler på området.

Men hvad er det så for nogle ønsker, de øvrige partier på området har? Et emne går igen hos mange – mere frihed i folkeskolen. Men hvad dækker det over, og hvordan passer den dagsorden ind i Socialdemokratiets?

Det ser Altinget Ajour nærmere på i dagens udsendelse med journalist på uddannelsesområdet, Martin Mauricio.

Abonner i iTunes | Spotify | RSS

Forrige artikel Podcast: Fagbevægelsens kritik ridser statsministerens fortælling om det polerede socialdemokrati Podcast: Fagbevægelsens kritik ridser statsministerens fortælling om det polerede socialdemokrati Næste artikel Ugens Europa-podcast: Derfor bliver mindsteløn årets EU-fobi for Danmark Ugens Europa-podcast: Derfor bliver mindsteløn årets EU-fobi for Danmark