Politiker i Region Nordjylland anmeldt for bedrageri

BEDRAGERISAG: Medlem af regionsrådet i Region Nordjylland Tina Juul Kjellberg (S) er anmeldt til politiet for bedrageri for over 700.000 kroner.

Formand for Region Nordjylland, Ulla Astman (S), har anmeldt sin partifælle og medlem af regionsrådet Tina Juul Kjellberg (S) til politiet for bedrageri. Hun er mistænkt for at have svindlet for omkring 728.000 kroner.

Det oplyser Region Nordjylland i en pressemeddelelse.

Bedrageriet skulle have fundet sted over en fireårig periode, hvor socialdemokraten har modtaget de over 700.000 kroner i tabt arbejdsfortjeneste for et arbejde, hun aldrig har haft.

"Jeg er meget rystet over at finde ud af, at en kollega, ud fra den viden vi har, har svindlet med skatteydernes penge. Det er dybt forkasteligt," siger Ulla Astman i pressemeddelelsen. 

Træder nu ud af regionsrådet
Ifølge regionsrådsformanden selv handlede hun omgående, da det blev tydeligt, at der var forhold, som ikke passede sammen. Tina Juul Kjellberg gik til sidst til bekendelse over for regionsrådsformanden, skriver Ulla Astman i pressemeddelelsen.

"Jeg har derfor anmeldt sagen til Nordjyllands Politi i dag, og samtidig med dette har Tina valgt at træde ud af regionsrådet med virkning fra 26. marts," oplyser Ulla Astman. 

Nordjyllands Politi oplyser i en pressemeddelelse, at de har modtaget en anmeldelse om bedrageri.

"Vi skal nu have gennemgået anmeldelsen, hvorefter efterforskningen må vise sagens sammenhæng. Politiet har ikke yderligere oplysninger til sagen i øjeblikket," lyder det fra politikommissær Peter Skovbak fra Efterforskningscenter Frederikshavn.

Forrige artikel Løkke: Regeringen vil ændre loven, så sex uden samtykke er voldtægt Løkke: Regeringen vil ændre loven, så sex uden samtykke er voldtægt Næste artikel Trods nye EU-forsikringer: Mays skilsmisseaftale bliver afvist igen Trods nye EU-forsikringer: Mays skilsmisseaftale bliver afvist igen