Om  
Helle Harbo Holm

Presse- og kommunikationschef hos Kriminalforsorgen skifter til Nationalbanken

Efter kun tre måneder hos Kriminalforsorgen skifter Helle Harbo Holm til Nationalbanken, hvor hun bliver ny kommunikationschef.

Nationalbanken ansætter Helle Harbo Holm som ny kommunikationschef fra 1. oktober. Hun kommer fra en stilling som presse- og kommunikationschef hos Kriminalforsorgen. 
Nationalbanken ansætter Helle Harbo Holm som ny kommunikationschef fra 1. oktober. Hun kommer fra en stilling som presse- og kommunikationschef hos Kriminalforsorgen.  Foto: Ólafur Steinar Rye Gestsson/Ritzau Scanpix
Sabine Dybdahl Christoffersen

I juni blev Helle Harbo Holm ansat som presse- og kommunikationschef hos Kriminalforsorgen. Nu oplyser hun på LinkedIn, at hun fra 1. oktober bliver kommunikationschef i Nationalbanken. 

"Nogle gange opstår der muligheder, man ikke havde set komme, og som simpelthen er så gode, at man er nødt til at gribe dem, mens de er der. Også selv om timingen ikke er helt optimal," skriver hun. 

Før Helle Harbo Holm kom til Kriminalforsorgen arbejdede hun i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen i Københavns Kommune. Først som kommunikationschef og senere som konstitueret sekretariatschef.

På LinkedIn understreger Helle Harbo Holm, at skiftet alene handler om, at hun fik tilbudt en bedre mulighed. 

"Til det lyder mit svar, at jeg kun har godt at sige om min tid i Kriminalforsorgen. Min beslutning er et tilvalg af en mulighed, som for mig er så god, at den bare skulle gribes," skriver hun. 

Helle Harbo Holm er uddannet journalist ved Journalisthøjskolen, og hun har tidligere arbejdet hos Danmarks Statistik i mere end ti år. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Helle Harbo Holm

Kommunikationschef, Nationalbanken
Journalist, DMJX, diplomuddannelse, kommunikation