Om  
Emil Winckler

Rådgiver for Inger Støjberg bliver redaktør for Radio Loud

Emil Winckler har været presserådgiver for Inger Støjberg og for Venstre. Nu skal han være politisk redaktør for Radio Loud.

Max Læbo Wulff

Emil Winckler skal fra det nye år være politisk redaktør for radiokanalen Radio Loud, der fra januar skifter navn til 24syv.

Det skriver Radio Loud i en pressemeddelelse.

27-årige Emil Winckler kommer fra en stilling som rådgiver for Inger Støjberg. For Inger Støjberg har Emil Winckler ifølge Journalisten været med til at drive politikerens eget betalingsmedie Inger.dk. Hjemmesiden blev søsat i forbindelse med rigsretssagen, og siden skulle ifølge Inger Støjberg udvikle sig til ”en folkeklub”.

Ifølge Radio Louds programredaktør, Simon Andersen, er det netop Emil Wincklers erfaring fra Christiansborg, der har fået kanalen til at ansætte ham som politisk redaktør.

”Med ansættelsen af Winckler styrker vi vores redaktion med én af de mest talentfulde unge politiske nørder i landet. Emils netværk på Christiansborg og i det politiske miljø, hans stærke fornemmelse for både de taktiske manøvrer og den tunge, politiske substans gør Winckler til et fantastisk valg som ny politisk redaktør. Vi er stolte af, at han vil arbejde for os,” udtaler Radio Louds programdirektør, Simon Andersen, i pressemeddelelsen.

Tidligere har Emil Winckler arbejdet som journalist for DR og været presserådgiver for Venstre.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Emil Winckler

Pressechef, Danmarksdemokraterne
journalist (Danmarks Medie- og Journalisthøjskole)

0:000:00