Om  
Kristine Amalie Linnet

Redaktør på TV 2 News bliver ny pressechef i Social- og Boligministeriet

Kristine Amalie Linnet skal videre efter ti år på TV 2 News. Hun skal være ny pressechef i Social-, Bolig- og Ældreministeriet. 

Pernille Rosenkrantz og Social-, Bolig-, og Ældreministeriet henter forstærkninger, hvor Kristine Amalie Linnet bliver ny pressechef. 
Pernille Rosenkrantz og Social-, Bolig-, og Ældreministeriet henter forstærkninger, hvor Kristine Amalie Linnet bliver ny pressechef. Foto: Signe Goldmann/Ritzau Scanpix
Simon Solkær Lassen

Social-, Bolig- og Ældreministeriet har fundet deres nye pressechef. Det bliver Kristine Amalie Linnet, der har arbejdet i ti år på TV 2 News som journalist og senere nyhedsredaktør.

Det skriver hun i et opslag på LinkedIn. 

Kristine Amalie Linnet har været med fra TV 2 News spæde start. Nu glæder hun sig til at arbejde med nyheder i en politisk kontekst. 

"I midten af maj starter jeg i Social – , Bolig – og Ældreministeriet som pressechef for social – og boligministeren. Jeg glæder mig til at komme tættere på det politiske arbejde og forene nyheder med strategi og kommunikation," skriver hun.

Kristine Amalie Linnet har været med fra TV 2 News spæde start - og hun glæder sig til at arbejde med nyheder i en politisk kontekst. 

Hun starter i sin nye stilling fra midt-maj. 

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kristine Amalie Linnet

Presse- og kommunikationschef, social- og boligminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S)

0:000:00