Om  
Marianne Mørk Mathiesen
Alex Vanopslagh

Regionsrådsmedlem vender tilbage til Liberal Alliance

Regionsrådsmedlem i Region Syddanmark Marianne Mørk Mathiesen vender nu tilbage til Liberal Alliance efter to år som løsgænger.

Sofie Hvemon

Marianne Mørk Mathiesen er tilbage som regionsrådsmedlem for Liberal Alliance i Region Syddanmark. Det oplyser hun i en pressemeddelelse.

I 2017 valgte Marianne Mørk Mathiesen at forlade Liberal Alliance, fordi det efter hendes mening var en forkert beslutning for partiet at gå i regering sammen med Venstre og De Konservative.

"Politisk indflydelse opnås gennem antallet af stemmer, og det giver ikke stemmer at sælge sin troværdighed for ministertaburetter," sagde hun dengang til DR.

Nu mener Marianne Mørk Mathiesen dog, at det er det helt rigtige tidspunkt for hende at vende tilbage til Liberal Alliance:

"Min udmelding i 2017 var en protestaktion mod den tidligere ledelse, og dengang foreslog jeg faktisk Alex Vanopslagh som ny partileder. Nu, hvor mit ønske er blevet til virkelighed, ville det næsten virke utroværdigt, hvis jeg ikke meldte mig ind igen. Jeg har stor tiltro til Alex og genoprejsningen af det liberale projekt."

"Vi er utroligt glade for, at Marianne Mørk Mathiesen har lyst til at vende tilbage til Liberal Alliance, og at vi derved igen bliver repræsenteret i Regionsrådet i Region Syddanmark," udtaler partiformand Alex Vanopslagh i pressemeddelelsen.

Marianne Mørk Mathiesen har været regionsrådsmedlem i Region Syddanmark siden 2013.

Her lover hun at hjælpe med til at genopbygge Liberal Alliance:

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Marianne Mørk Mathiesen

Fhv. Regionsrådsmedlem (LA), Region Syddanmark
læge (Københavns Uni. 1982)

Alex Vanopslagh

Partileder, MF (LA)
cand.scient.pol. (København Uni. 2016)









0:000:00