Rokade i Venstre: Mads Fuglede bliver ny medieordfører

ORDFØRERROKADE: Mads Fuglede bliver ny medieordfører for Venstre. Det sker som led i større ordførerrokade. Se hele rokaden her. 

Mads Fuglede bliver ny medieordfører for Venstre.

Det oplyser Venstre i en pressemeddelelse.

Han overtager ordførerskabet fra Venstres Britt Bager, der i sidste uge blev politisk ordfører for Venstre i kølvandet på regeringsrokaden.

Det er stadig planen, at den afgående medieordfører, Britt Bager, skal stå for medieforhandlingerne. Dog med Fuglede som sin højre hånd. 

Fugledes nye ordførerskab er en del af en større rokade i Venstres ordførerhold, der også giver nye poster til Bertel Haarder og det nye folketingsmedlem, Martin Geertsen, der har fået Søren Pinds plads i Folketinget.

Mads Fuglede har nu to ordførerskaber, da han stadig er uddannelses- og forskningsordfører. Posten som ligestillingsordfører overgår til partikollegaen Martin Geertsen.

Sådan fordeler de nye ordførerskaber sig:

  • Mads Fuglede: Film- og medieordfører
  • Bertel Haarder: Kulturordfører
  • Martin Geertsen: Bolig-, ligestillings- og innovationsordfører 

 

Forrige artikel Maria Gjerding tager EL's pressechef med til Naturfredningsforening Maria Gjerding tager EL's pressechef med til Naturfredningsforening Næste artikel Sosu'er får 5.000 kr. ekstra – men stadig kæmpe rekrutteringsproblem Sosu'er får 5.000 kr. ekstra – men stadig kæmpe rekrutteringsproblem