Se kort: Så meget vil kommunerne bruge på ældrevelfærd i 2020

OVERBLIK: 8 ud af 98 kommuner har fra 2019 til 2020 sænket budgettet til ældre. Her kan du se kommunernes budgetter på ældreområdet.

De danske kommuner har afsat flere penge til ældre i 2020.

Det viser nye tal fra Danmarks Statistik. I alt er der tale om en stigning på 2,4 milliarder, hvilket er 5,5 procent mere sammenlignet med 2019. 

Otte kommuner følger dog ikke den generelle tendens.

I figuren kan du danne dig et overblik over kommunernes budgettering på ældreområdet. 90 kommuner har tilføjet flere penge til ældre fra 2019 til 2020, mens de otte kommuner markeret med rødt har sænket budgettet.

Forrige artikel Patienter går glip af livsvigtig behandling på grund af dataregler Patienter går glip af livsvigtig behandling på grund af dataregler Næste artikel Altingets ejer præsenterede nye portrætmalerier: ”Vi skal huske, hvem der var før os” Altingets ejer præsenterede nye portrætmalerier: ”Vi skal huske, hvem der var før os”
Et år efter valget skal EU-Parlamentet stadig finde sig selv

Et år efter valget skal EU-Parlamentet stadig finde sig selv

FOLKEMAGT: Det er nu et år siden, at europæerne rystede den politiske pose og sendte et nyt hold repræsentanter til Europa-Parlamentet. Men Brexit, corona og institutionelt fnidder har afholdt Parlamentet fra rigtig at finde sine ben.