Skal du have hjælp med en kandidattest?

Vil du vide mere om, hvordan Altinget bygger kandidattest? Eller er du i gang med et forskningsprojekt inden for statskundskab, hvor du har brug for vores hjælp? Altinget har mere end 20 års erfaring med kandidattest og vi deler gerne vores viden.

Kristoffer Hecquet

Altinget har mere en 20 års erfaring med kandidattest og udvikler kandidattestsystemer for kunder både i Danmark og udlandet.

Altinget kan hjælpe med både råd og vejledning, men har også opbygget et solidt system til at håndtere både indsamling af data fra partier og kandidater, udregning af resultatet og visning af kandidattesten som webapp. Vi har også haft gode samarbejder med politologer på forskellige universiteter inden for valgforskning og er åbne for nye projekter.

Kontakt os og få mere at vide
Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvad Altinget kan tilbyde af løsninger for kandidattest (eller ”voting advice applications”, som er den engelske fællesbetegnelse for kandidat- og partitest), eller du er interesseret i et forskningssamarbejde inden for valgforskning, er du velkommen til at kontakte vores kandidattestteam:

[email protected]

Nuværende og tidligere samarbejdspartnere tæller blandt andre:

DR

SVT (SE)

NTB (NO)

Votematch Europe (EU)

Folketingets EU Oplysning

Europa-Parlamentets Informationskontor i Danmark

TV2

Aarhus Universitet

FFD

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00