Om  
Torben Hansen

Socialdemokratiet i Randers har kandidater klar

Torben Hansen bliver Socialdemokratiets spidskandidat i Randers, hvor han og 28 andre stiller op til kommunalvalget for partiet. 

Mikkel Bødker Olesen

Det tidligere folketingsmedlem Torben Hansen bliver Socialdemokratiets spidskandidat til kommunalvalget i Randers Kommune, skriver Randers Netavis. Det bliver dermed hans opgave at tilbageerobre borgmesterkontoret, som traditionelt set har haft en socialdemokrat huserende. 

Udover valget af Torben Hansen som spidskandidat fik partiet også sat navn på de resterende kandidater. I alt stiller partiet med 29 kandidater til kommunalvalget i Randers Kommune.

"Vi har en rigtig fin blanding af nye og rutinerede kræfter og en god spredning på køn, alder og geografi. Jeg er sikker på, at mange af de øvrige partier og lister vil misunde os sådan et hold med så mange gode navne," siger Torben Hansen i en pressemeddelelse. 

Torben Hansen er oprindeligt uddannet skolelærer fra Skive Seminarium, og han sad i Folketinget fra 2001 til 2015 og var blandt andet miljø-, energi- og arbejdsmarkedsordfører. 

Hele listen over kandidaterne kan findes her.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Torben Hansen

Borgmester (S), Randers Kommune, fhv. MF
lærer (Skive Seminarium 1989), MPA (2017)

0:000:00