Søren Pape får personlig rådgiver

KONSERVATIV OPRUSTNING: Alexander Tolstrup skal hjælpe Søren Pape med valgkampagnen i Vestjylland og samtidig fungere som rådgiver og assistent for den nye konservative leder

Den tidligere konservative kampagnechef Alexander Tolstrup får comeback i toppolitik som personlig rådgiver for&nbsp;partiets nye leder, &nbsp;Søren Pape.<br>
Den tidligere konservative kampagnechef Alexander Tolstrup får comeback i toppolitik som personlig rådgiver for partiets nye leder,  Søren Pape.
Foto: Flickr
Erik Holstein

Den nye konservative boss Søren Pape Poulsen har hyret en gammel kending på Christiansborg til at assistere med den valgkampagne i Vestjylland, der meget gerne skal ende med Papes indvalg i Folketinget. Den nye rådgiver skal samtidig fungere som taktisk og strategisk sparringspartner og personlig assistent, når han er med Pape ude på landevejen.

Jobbet er gået til Alexander Tolstrup, der er tidligere konservativ kampagnechef og i en kort periode var rådgiver for Brian Mikkelsen (K), da denne var økonomiminister i VK-regeringen. Den 34-årige Tolstrup er uddannet cand. scient pol. og har senest været kommunikationschef i Dansk Ungdoms Fællesråd. Han har tidligere været med i i kampagneteamet for Liberaldemokraterne i Storbritannien.

Jolly good fellow
Søren Pape Poulsen udtaler i en skriftlig kommentar, at han ”kender Tolstrup som en hamrende dygtig fyr, der både forstår mit projekt, den politiske kontekst og ikke mindst vælgernes virkelighed utrolig godt.”

Tolstrup får titel af ”personlig rådgiver”, han får dog ikke samme kompetence som de ”særlige rådgivere”, som f.eks. Løkke (V) og Thorning (S) også i opposition har benyttet. Søren Papes pressehåndtering vil således stadig blive varetaget af partiets nuværende kommunikationschef Benny Damsgaard.

Men Tolstrup bliver den, der i det daglige kommer tættest på den nye leder, og som tidligere erfaringer har vist, kan det være en særdeles indflydelsesrig position.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00