Spørgetimen udvides med rigsfæller

SPØRGETIME: Folketingets Præsidium har besluttet at udvide tirsdagsspørgetimen i Folketingssalen, så de nordatlantiske folketingsmedlemmer også får mulighed for at stille spørgsmål til statsministeren. 

En gang i kvartalet udvides tirsdagsspørgetimen med Helle Thorning-Schmidt (S), så de grønlandske og færøske folketingsmedlemmer også får mulighed for at stille spørgsmål til statsministeren, ligesom partilederne fra de danske partier. 

Det er blevet besluttet på et møde i Folketingets Præsidium. Første gang, de fire nordatlantiske medlemmer får mulighed for at stille spørgsmål til Thorning, bliver til dagens spørgetime, som altså udvides med en halv time til 14.30.

Partilederne kan bruge spørgetimen til at udfordre statsministeren. Der er som udgangspunkt spørgetime i Folketingssalen hver anden tirsdag. Spørgetimen blev indført i september 2013

Du kan følge spørgetimen live på Altinget fra kl. 13.00. 

Forrige artikel Højere kriminalitetsrate hos muslimske grupper Højere kriminalitetsrate hos muslimske grupper Næste artikel Flertal lægger op til konfrontation om optag Flertal lægger op til konfrontation om optag