Styrelse omorganiserer og nedlægger kontor

OMORGANISERING: 12 medarbejdere og en chef i kontoret for HR & Ledelse er flyttet til andre kontorer i Moderniseringsstyrelsen.

Moderniseringsstyrelsen gennemførte sidste uge en omorganisering. Her blev kontoret HR & Ledelse nedlagt.

I alt 12 medarbejdere og en chef, der sad med opgaver om henholdsvis god arbejdsgiveradfærd og ledelse, er rykket til andre kontorer. Seks medarbejdere er rykket til kontoret Overenskomster & Jura, herunder medarbejdere indstationeret i Kompetencesekretariatet. Fem er rykket til kontoret Økonomistyring i den offentlige sektor, mens en er rykket til kontoret Analyse af effektive løsninger.  

Moderniseringsstyrelsen oplyser, at man nu er så langt med arbejdet med god arbejdsgiveradfærd, at det er naturligt at fusionere arbejdet med blandt andet tillid og arbejdsmiljø med det øvrige arbejde vedrørende god arbejdsgiveradfærd.

“Derved sikrer vi synergier i arbejdet og understøtter den helhedsorienterede tilgang, der ligger til grund for god arbejdsgiveradfærd,” skriver styrelsen til Altinget.

Forrige artikel Sådan skal arbejdsmiljøet forbedres Sådan skal arbejdsmiljøet forbedres Næste artikel De fleste blev væk fra samtale om praktikplads De fleste blev væk fra samtale om praktikplads