Sundhedsstyrelsen skal flytte

FLYTTEDAG: Sundhedsstyrelsen og de 130 medarbejdere skal på jagt efter nyt hovedsæde. Fremover er det kun Styrelsen for Patientsikkerhed og Lægemiddelstyrelsen, der skal have til huse på Islands Brygge.

Sundhedsstyrelsen skal snart flytte til et nyt domicil. Det sker ifølge Altingets oplysninger, fordi der ikke er plads til Sundhedsstyrelsen, Lægemiddelstyrelsen og Styrelsen for Patientsikkerheds medarbejdere på Islands Brygge, hvor styrelsen har haft til huse i en længere årrække. Det erfarer Altinget. 

Lægemiddelstyrelsen og Styrelsen for Patientsikkerhed blev udskilt fra Sundhedsstyrelsen i 2015 ved en historisk omfattende ommøblering på Sundhedsministeriets område. Her blev Sundhedsstyrelsen skåret ned til en historisk lille styrelse. 

Direktør for Sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm, skriver om flytningen på Twitter: 

Forrige artikel Juraprofessor: Skats Panama-køb er formentlig lovligt Juraprofessor: Skats Panama-køb er formentlig lovligt Næste artikel Karen Ellemann indleder svære forhandlinger om ny servicelov Karen Ellemann indleder svære forhandlinger om ny servicelov
Regeringen forventer at støtte oliejagten med 20 milliarder

Regeringen forventer at støtte oliejagten med 20 milliarder

PROGNOSE: Frem til 2042 forventer den danske stat at bruge knap 20 milliarder skattekroner på olie- og gasproduktionen i Nordsøen i form af investeringer og skatterabatter. "Ufatteligt", mener Alternativet før super-samråd torsdag.