Om  
Svend Bie

Svend Bie er ny DFM-direktør

Svend Bie meddelte tidligere på året, at han forlader sin stilling som underdirektør hos Dansk Arbejdsgiverforening. Nu tiltræder han i stedet som ny direktør for Dansk Facilities Management (DFM).

Camilla Kamstrup

Dansk Facilities Management netværk og Dansk Facilities Management Benchmarking har ansat den tidligere underdirektør og kommunikationschef for Dansk Arbejdsgiverforening, Svend Bie, som ny direktør.

Det skriver foreningen på sin hjemmeside.

Svend Bie får til opgave at udvikle foreningen og sikre et samspil mellem medlemmerne og de øvrige orgnisationer.

Organisationer, der arbejder med at udvikle bygninger, service og infrastruktur.

"Med valget af Svend Bie får vi ikke blot en direktør, der har afsæt i foreningsverdenen og forstår, hvordan den positive udvikling i DFM kan videreudvikles, men også en dygtig kommunikator, der kan bidrage til en yderligere synliggørelse af DFM og Facilities Management som et strategisk ledelsesværktøj," siger bestyrelsesformand for DFM Netværk Mogens Kornbo.

Svend Bie har udover sin tid i Dansk Arbejdsgiverforening også været tilknyttet Børsens Nyhedsmagasin, Berlingske og TV 2, hvor han blandt andet har arbejdet med kommunikation, organisationsudvikling og journalistik.

Han er uddannet civiløkonom og journalist og starter i sin nye stilling hos DFM 16. september 2015.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Svend Bie

Fhv. underdirektør, Dansk Arbejdsgiverforening (DA), fhv. direktør, Dansk Facilities Management, fhv. formand, Dansk Fagpresse
Journalist (DMJX 1982), civiløkonom (1978)

0:000:00