Tænketanken Mandag Morgen ansætter ny direktør

JOBNYT: Jonas Keiding Lindholm er ansat som ny direktør for Tænketanken Mandag Morgen. Han har tidligere været generalsekretær for Red Barnet Danmark.

Foto: Arthur J. Cammelbeeck/Altinget
Redaktionen

Mandag Morgens Tænketank har per 1. maj ansat Jonas Keiding Lindholm som direktør for Tænketanken.

”Jeg er virkelig glad for, at det er lykkedes at tiltrække en kapacitet som Jonas til Tænketanken. Både Mandag Morgen og Altinget er blandt de medier, som dækker civilsamfundet tættest, og vi har masser af projekter i samarbejde med organisationer og foreninger i civilsamfundet. Jeg er overbevist om, at Jonas sammen med teamet i Tænketanken og resten af huset kan løfte endog meget store projekter,” siger administrerende direktør for Altinget og Mandag Morgen Per Mikael Jensen og fortsætter:

”Jonas har i Red Barnet demonstreret en stærk evne til at skabe nye, levedygtige projekter og fornem vækst – det er jeg sikker på, at han vil gøre lige så godt hos os.”

Tænketanken Mandag Morgen er en politisk uafhængig tænketank, der arbejder for at styrke og påvirke den fælles debat og dialog om samfundets udvikling i samarbejde med offentlige, private, faglige, filantropiske og frivillige organisationer. Tænketankens særkende er, at den forener dyb analyse, bred aktørinddragelse og levende formidling – til fuld rådighed for alle.

“Det er en stor ære at få lov til at stå i spidsen for en af landets mest respekterede tænketanke. Og det i en tid, hvor velfærdssamfundets indretning og sammenhængskraft er til debat som aldrig før, blandt andet grundet den demografiske udvikling og stigende ulighed. Tænketanken Mandag Morgen har altid indtaget en central rolle i at belyse og give svar på velfærdssamfundets udfordringer gennem stor indsigt, høj faglighed og tætte partnerskaber,” siger Jonas Keiding Lindholm og fortsætter:

”Jeg glæder mig vanvittigt til at sætte yderligere fart på den udvikling sammen med tænketankens mange offentlige og private samarbejdspartnere og alle kollegerne i et af Danmarks mest markante medie- og innovationshuse”.

Jonas Keiding Lindholm, der er uddannet sociolog, kommer fra en stilling som generalsekretær for Red Barnet Danmark, Danmarks største hjælpeorganisation for børn med en omsætning på over 500 millioner kroner årligt, 170 ansatte og over 2.500 frivillige. Her stod han i spidsen for en markant vækst, både i medlemstal, støttebeløb og indsatserne over for børn, ligesom han var valgt som formand for alle europæiske CEO’s i Save the Children. Før sin 15 år lange karriere i Red Barnet – heraf fem år i London – arbejdede Jonas Keiding Lindholm i knap fem år for FN’s World Food Programme i henholdsvis Nairobi og Rom.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jonas Keiding Lindholm

Impact-director, Tænketanken Mandag Morgen & Altinget Arena, formand for Ombold, formand for DBU's etiske komité
mag.scient.soc. (Lund Uni. 1997)

Per Mikael Jensen

Kommunikations- og PA-chef, Seaborg
Journalist (DJH 1989)

0:000:00