Thulesen Dahl: Radikale har intet medansvar for terrorangrebet

TERROR: Det er ene og alene gerningsmanden, der har ansvaret for weekendens terrorangreb i København. Det slår DF-formand Kristian Thulesen Dahl fast, efter partimedlem har beskyldt Radikale for at have et medansvar.

Radikale har intet medansvar for weekendens terrorangreb i København, som kostede to personer livet.

Det slår Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, nu fast, efter partiets folketingskandidat Aia Fog har udtalt, at Radikales udlændingepolitik har skabt grobund for ekstremister.

“Det er ene og alene gerningsmanden og eventuelle medssammensvorede, der har ansvaret for weekendens terroranslag. Vi skal ikke gøre de andre politiske partier medansvarlige for det,” siger Kristian Thulesen Dahl til TV2 News.

DF-formanden understreger dog, at man må have forståelse for, at “følelserne kan sidde uden på tøjet efter weekendens dramatiske begivenheder”.

Og selv om han mener, at der er problemer med integrationen i Danmark, så skal man ikke blande den debat sammen med det, der skete i weekenden.

“Man skal ikke på nogen måde begynde at tage ansvaret væk fra den eller dem, der stod bag terroranslaget,” siger han til TV2 News.

 

Forrige artikel Torben Hansen bliver borgmesterkandidat i Randers Torben Hansen bliver borgmesterkandidat i Randers Næste artikel Lykketoft: Hjertet bløder, når fredelige borgere dræbes Lykketoft: Hjertet bløder, når fredelige borgere dræbes