Thulesen Dahl: Vi er ikke til at komme udenom

VALG: Dansk Folkeparti er ikke til at komme udenom efter valget, lød det fra formand Kristian Thulesen Dahl, da han holdt tale ved partiets valgfest på Christiansborg. 

Cecilie Gormsen

Som den første partiformand holdt Kristian Thulesen Dahl tale, efter stemmestederne lukkede klokken 20.00.

Og det var med et helt klart budskab, at Kristian Thulesen Dahl trådte frem mellem de rød- og hvidternede duge i Snapstinget på Christiansborg. 

"Uanset hvordan det rigtige resultat ender, uanset hvor stor en opbakning vi ender med at have efter i aften, har den her valgkamp vist, at vi er et parti, som de andre bare ikke kan komme udenom. Vi er et parti, som skal tages alvorligt i det her land," sagde Kristian Thulesen Dahl til store bifald fra valgfestgæsterne. 

Det er Kristian Thulesen Dahls første folketingsvalg som formand, efter han overtog posten fra Pia Kjærsgaard, og ifølge alle meningsmålinger og exitpolls går partiet betydeligt frem i forhold til det seneste folketingsvalg i 2011. Og DF-formanden glæder sig over, hvordan valgkampen er forløbet. 

Kristian Thulesen Dahl med mikrofonen til Dansk Folkepartis valgfest i Snapstinget på Christiansborg.
Kristian Thulesen Dahl med mikrofonen til Dansk Folkepartis valgfest i Snapstinget på Christiansborg. Foto: Keld Navntoft/Scanpix

"Det er imponerende, hvordan partiet har kæmpet i den her valgkamp. Vi har været alle mulige vegne, og overalt, hvor jeg har været, har der hængt flere Dansk Folkeparti-plakater end nogensinde tidligere," lød det fra formanden, hvorefter han fortsatte: 

"Det tyder på, at Dansk Folkeparti er på vej til at blive det rigtige folkeparti, som vi har stræbt efter i så mange år."

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kristian Thulesen Dahl

Adm. direktør, Port of Aalborg, fhv. MF (DF og løsgænger)
cand.merc.jur. (Aalborg Uni. 1995)

0:000:00