Om  
Alexander Grandt Petersen
Per Michael Jespersen

Tidligere DSU-formand bliver kommunikationschef i Cevea

Alexander Grandt, der er tidligere DSU-formand og folketingskandidat for Socialdemokratiet, bliver ny kommunikationschef i Tænketanken Cevea.

Peter Bjørnbak Hansen

Tænketanken Ceveas nye kommunikationschef hedder Alexander Grandt, fremgår det af en pressemeddelelse.

Den nye kommunikationschef er et kendt ansigt i den offentlige debat, da han tidligere har været forbundsformand for DSU, næstformand for Dansk Ungdoms Fællesråd og formand for Danske Skoleelever. Og indtil for nyligt var han folketingskandidat for Socialdemokratiet i Odense. 

Det er da også med tanke på den offentlige debat, valget er faldet på Alexander Grandt:

"Vi vil præge opinionsdannelsen med analyser og løsningsforslag, der kan udvikle den danske samfundsmodel og være et stærkt modspil til de kræfter, der ønsker et mere ulige samfund og en svækket social sammenhængskraft. Det kræver en professionel kommunikationsindsats, og derfor styrker vi nu Cevea på den front," siger direktør for Cevea Per Michael Jespersen.

Cevea er en uafhængig tænketank, der samtidig er åben om sin politiske orientering: centrum-venstre. Noget, som den nye kommunikationschef er meget bevidst om.

"Centrum-venstre har en afgørende mulighed for at definere det næste årti politisk. Vi skal komme med svarene på, hvordan vi regulerer globaliseringen og bekæmper dens skyggesider, sikrer en social retfærdig grøn omstilling, stopper den uregulerede og syge markedsøkonomi og udvikler velfærdssamfundet og vores unikke samfundskontrakt," skriver Alexander Grandt på sin Facebook-profil.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Alexander Grandt Petersen

Public affairs-direktør, Primetime
cand.merc.kom. (CBS 2018)

Per Michael Jespersen

Taleskriver, Statsministeriet, udlånt fra Fødevareministeriet
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 1992)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024