Om  
Yildiz Akdogan

Tidligere folketingsmedlem bliver public affairs-konsulent i Dansk Standard

Tidligere medlem af Folketinget for Socialdemokratiet Yildiz Akdogan er ny public affairs-seniorkonsulent i Dansk Standard.

Yildiz Akdogan forlod Folketinget i 2019, og har siden da bestredet flere bestyrelsesposter, blandt andet i Djøfs Ligestillingskommité og senest i DGI Byen.
Yildiz Akdogan forlod Folketinget i 2019, og har siden da bestredet flere bestyrelsesposter, blandt andet i Djøfs Ligestillingskommité og senest i DGI Byen.Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix
Agnes Ingeborg Weber Cortzen

Yildiz Akdogan er ny seniorkonsultent i standardiseringsorganisationen Dansk Standard, hvor hun skal beskæftige sig med public affairs.

Det skriver Yildiz Akdogan på LinkedIn.

Yildiz Akdogan blev valgt til Folketinget for Socialdemokratiet for første gang i 2007 og var medlem indtil 2011. Hun kom dog tilbage i 2014 efter Karen Hækkerups mandatnedlæggelse og forlod Folketinget efter valget i 2019.

Hun blev i 2022 medlem af Københavns Borgerrepræsentation, hvor hun sidder i Sundheds- og Omsorgsudvalget og Socialudvalget.

I Dansk Standard, som er en erhvervsdrivende fond, skal Yildiz Akdogan søge at få indflydelse på internationale standardiseringsprocesser, så de skaber størst mulig værdi for danske virksomheder.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Yildiz Akdogan

Seniorkonsultent, Dansk Standard, medlem, Københavns Borgerrepræsentation (S), fhv. MF
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 2006)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024