Om  
Kenneth Kristensen Berth
Morten Messerschmidt

Tidligere folketingsmedlem er ny daglig leder af politisk afdeling i Dansk Folkeparti

Efter mere end tyve år i Dansk Folkeparti på Christiansborg er Kenneth Kristensen Berth ny souschef og daglig leder af den politiske afdeling i partiet.

Kenneth Kristensen Berth har de sidste mange år været tilknyttet Dansk Folkepartis pressetjeneste som specialkonsulent.
Kenneth Kristensen Berth har de sidste mange år været tilknyttet Dansk Folkepartis pressetjeneste som specialkonsulent.Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Johan Auken Alstrup

Han har repræsenteret Dansk Folkeparti i byråd, regionsråd og Folketinget. Og så er han kendt for tidligere at have kommet med kontroversielle udtalelser

Nu skal Kenneth Kristensen Berth (DF) stå i spidsen for DF's politisk afdeling.

Det oplyser han på Linkedin.

"Jeg glæder mig til at strømline vores politiske afdeling, øge arbejdsglæden og få politisk afdeling til at fungere endnu bedre i samspil med presse, sociale medier og sekretariat så vi sammen med vores arbejdsomme medlemmer kan gøre Dansk Folkeparti stort igen," skriver den nye leder.

Kristensen Berth har været tilknyttet Dansk Folkeparti professionelt siden 2002 og var før da landsformand i Dansk Folkepartis Ungdom.

DF-veteranen startede sin tid i partiet som faglig konsulent i forbindelse med Peter Skaarups (DD) medlemskab af Det Europæiske Konvent. Han har de sidste år mange år ageret specialkonsulent for Dansk Folkepartis pressetjeneste og er i dag kommunalbestyrelsesmedlem i Vallensbæk Kommune.

"Det har været en stor ambition for mig igen at være med til at drive organisationen fremad fra forreste geled, sådan som jeg gjorde i mine otte år som landsformand for Dansk Folkepartis Ungdom. Tak for tilliden til Morten Messerschmidt," fortsætter Kristensen Berth.

Kenneth Kristensen Berth er uddannet cand.mag. i historie og samfundsfag fra Aarhus Universitet og Københavns Universitet.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kenneth Kristensen Berth

Sekretariatschef, DF, byrådsmedlem (DF), Vallensbæk Kommune
cand.mag. i historie og samfundsfag (Københavns Uni. 2002)

Morten Messerschmidt

Partiformand (DF), MF
cand.jur. (Københavns Uni. 2009)

0:000:00