Om  
Øjvind Hesselager
Kim Vestergaard Eland
Søren Christensen

Tidligere forbundsredaktør ny chefredaktør på Bornholm

Den tidligere redaktør af Journalisten, Øjvind Hesselager, bliver overraskende 1. december ny ansvarshavende chefredaktør for den liberale avis Bornholms Tidende.

Redaktionen

Det oplyser Bornholms Tidende i en pressemeddelelse. 56-årige Hesselager bliver chefredaktør for alle mediehusets udgivelser. Han er cand.comm. fra RUC 1992.

Øjvind Hesselager var chefredaktør for fagbladet Journalisten fra Dansk Journalistforbund indtil juni. Han har siden været selvstændig konsulent og rådgiver.

"Jeg glæder mig til at være med til at sikre, at øen i mange år frem har en stærk, nysgerrig og opsøgende presse, selvom mediebilledet forandrer sig, og det er sværere at være avis. Det er en stor udfordring både journalistisk og økonomisk. Jeg er spændt og vil kæmpe for, at vi lykkes," siger Øjvind Hesselager om sit kommende job.  

Posten som chefredaktør på Bornholms Tidende har tidligere været varetaget af Søren Christensen, der også var administrerende direktør. I august blev han præsenteret som ansvarshavende chefredaktør for Nordjyske Medier.

På Bornholms Tidende er posten som administrerende direktør blevet overtaget af Kim Eland, der er rekrutteret internt. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Øjvind Hesselager

Journalist, speciallærer
cand.comm., journalist (Roskilde Uni. 1992)

Kim Vestergaard Eland

Økonomichef, Bornholms Tidende
Revisor

Søren Christensen

Ansvarshavende chefredaktør, Nordjyske Medier
journalist

0:000:00