Om  
Jørn 'Jønke' Nielsen

Tidligere Hells Angels-rocker stifter politisk parti

Jørn 'Jønke' Nielsen har stiftet partiet Stabilt Demokrati. Han har tidligere været en del af rockergruppen Hells Angels og er dømt for både vold og drab.

Det tidligere HA-medlem har været involveret i flere volds- og drabssager, herunder drabet på Bullshit-rocker Henning Norbert Knudsen alias 'Makrellen', som han er dømt for at have skudt og dræbt i 1984.
Det tidligere HA-medlem har været involveret i flere volds- og drabssager, herunder drabet på Bullshit-rocker Henning Norbert Knudsen alias 'Makrellen', som han er dømt for at have skudt og dræbt i 1984.Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Frederik Gjersen Hansen

Tidligere medlem af rockergruppen Hells Angels og forfatter til flere bøger Jørn 'Jønke' Nielsen kan nu kalde sig partistifter.

Han står nemlig bag partiet Stabilt Demokrati, skriver han på Facebook.

"Kære alle sammen, jeg har besluttet mig for at starte et politisk parti og i den forbindelse skal jeg indsamle 21000 vælgererklæringer," skriver Jørn 'Jønke' Nielsen.

Øverst på partiets hjemmeside nævnes blandt andet ønsket om at etablere våbenhvile mellem Ukraine og Rusland hurtigst muligt. Stabilt Demokrati "vil fred frem for krig og tør godt sige det højt", fremgår det.

For at opnå fred vil Stabilt Demokrati blandt andet nægte Ukraine at blive en del af Nato, fordi en udvidelse af Nato ifølge partiet er lig med konflikt.

Derudover går partiet blandt andet ind for atomkraft, forebyggelse fremfor strengere straffe og forbud mod pelsavl.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jørn 'Jønke' Nielsen

Stifter, Stabilt Demokrati, fhv. medlem af Hells Angels

0:000:00