Om  
Steen Stavnsbo

Tidligere K-rådmand indtræder i Kredsløbs bestyrelse

Erhvervsmand og tidligere rådmand Steen Stavnsbo får en plads i Kredsløbs bestyrelse. Han overtager pladsen fra professor i energisystemer Marie Münster.

Steen Stavnsbo stoppede som konservativ rådmand for Teknik og Miljø i Aarhus i august 2022. Nu er han bestyrelsesmedlem i Kredsløb
Steen Stavnsbo stoppede som konservativ rådmand for Teknik og Miljø i Aarhus i august 2022. Nu er han bestyrelsesmedlem i KredsløbFoto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Lærke Møller Hansen

Det aarhusianske forsyningsselskab Kredsløb får nyt ilt ind i bestyrelsen.

Steen Stavnsbo overtager bestyrelsesposten fra professor i energisystemer Marie Münster.

Det skriver Kredsløb i en pressemeddelelse.

”Hos Kredsløb er der store ambitioner og konkrete planer om at gøre en mærkbar positiv forskel i den grønne omstilling. Jeg glæder mig til at bringe min erfaring i spil og bidrage til den fortsatte udvikling,” fortæller Steen Stavnsbo, der officielt er indtrådt 13. april.

At skulle beskæftige sig med kritisk forsyning og grøn omstilling ligger ikke helt fjernt fra Steen Stavnsbos nethinde.

Han er nemlig tidligere rådmand i Teknik og Miljø, byrådspolitiker i Aarhus. Han var medlem af Aarhus Byråd fra 2014 til 2017 og igen fra 2022, men meldte i august 2022, at han afgik af private årsager, da jobbet havde haft for store omkostninger i hans privatliv.  

Før tiden som teknik-rådmand har Steen Stavnsbo været medlem af Teknisk Udvalg 2014-2017 og af Bæredygtighedsudvalget fra 2018-2021. I løbet af sin tid i byrådet har han fra tid til anden beskæftiget sig med kommunens ejerstrategi af Kredsløb og er derfor hjemmevant i sin nye position, fortæller han.

Nicolaj Bang, der overtog rådmandsposten fra Steen Stavnsbo tilbage i sommer, sætter ord på det kommende samarbejde.

”Jeg er glad for, at Steen nu bliver en del af Kredsløbs bestyrelse. Han er en stor kapacitet inden for arbejdet med den grønne omstilling og har også erfaring fra internationale samarbejder. Jeg er derfor ikke i tvivl om, at han bliver en stor gevinst for Kredsløbs vigtige indsatser,” udtaler Nicolaj Bang.     

Altinget logoEnergi og Forsyning
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget energi og forsyning kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00