Om  
Jens-Christian Stougaard
Torben Möger Pedersen

Tidligere PensionDanmark-direktør skal stå i spidsen for Danmarks Genopretningsfond

Jens-Christian Stougaard, der er tidligere direktør i PensionDanmark, er blevet ansat som direktør i Danmarks Genopretningsfond.

Jon Michelsen

Danmarks Genopretningsfond, der er en statslig fond for større samfundsbærende virksomheder ramt af coronakrisen, har udpeget ny direktør.

Valget er faldet på Jens-Christian Staugaard, der er tidligere direktør i PensionDanmark.

Det fremgår i en pressemeddelelse fra Danmarks Genopretningsfond.

Til daglig driver Jens-Christian Stougaard egen konsulentvirksomhed, hvor han blandt andet udfører opgaver for EU-Kommissionen.

Nu skal endnu et ansvar lægges for dagen, hvor han skal stå i spidsen for den statslige genopretningsfond. En ansættelse, der glæder formand Torben Möger Pedersen:

”Jeg kender Jens-Christian rigtig godt fra vores tid sammen i PensionDanmark og er meget tilfreds med, at han har takket ja til opgaven som direktør. Bestyrelsen glæder sig til at arbejde sammen med ham om fondens opgaver,” udtaler formanden i meddelelsen.

Tidligere McKinsey-chef Jørgen Rugholm Jensen har fra fondens stiftelse fungeret som konstitueret direktør, indtil rekrutteringsprocessen af permanent direktør var gennemført.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jens-Christian Stougaard

Adm. direktør, Danmarks Genopretningsfond
cand.polit. (Københavns Uni.), eMBA (CBS 2007)

Torben Möger Pedersen

Adm. direktør, PensionDanmark, formand for CBS, Danmarks Eksport- og Investeringsfond , Fonden Danish Society for Education and Business samt Klimapartnerskabet for Finanssektoren
cand.polit. (Københavns Uni. 1984)