Torben Hansen bliver borgmesterkandidat i Randers

NAVNENYT: Socialdemokraternes miljøordfører, Torben Hansen, bliver ny borgmesterkandidat i Randers Kommune.

Når det næste kommunalvalg skal afholdes i november 2017, bliver det op til det nuværende folketingsmedlem Torben Hansen at vinde borgmesterposten tilbage til Socialdemokraterne i Randers Kommune.

Det skriver TV2 Østjylland.

Torben Hansen blev valgt i går aftes efter en urafstemning hos Socialdemokraterne i Randers, hvor han opnåede 75,7 procent af stemmerne. 

Torben Hansens modkandidat, Iben Sønderrup, fik 22,8 procent af stemmerne, mens de resterende 1,5 procent af stemmerne var ugyldige.

"Jeg er både glad for og meget stolt over den store opbakning og tillid, som medlemmerne i Socialdemokratiet i Randers har vist mig ved urafstemningen," siger Torben Hansen i en pressemeddelelse.

Randers har historisk set været en Socialdemokratisk kommune, og tidligere partiformand Jens Otto Krag er født og opvokset i den jyske by. Ved kommunalvalget i november 2014 mistede partiet dog borgmesterposten til venstrepolitikeren Claus Omann Jensen.

Forrige artikel Hornbech: Tegninger af Muhammed skader integrationen Hornbech: Tegninger af Muhammed skader integrationen Næste artikel Thulesen Dahl: Radikale har intet medansvar for terrorangrebet Thulesen Dahl: Radikale har intet medansvar for terrorangrebet