Om  
Kristian Weise
Jette Jul Bruun

Trygfonden henter ny strategisk underdirektør fra Oxfam IBIS

Kristian Weise forlader i det nye år Oxfam IBIS til fordel for posten som underdirektør i Trygfonden, hvor han skal bidrage til at føre fondens nye strategi ud i livet.

Ghita Nidam Møller

Når året rinder ud, og kalenderen viser 2022, skifter Kristian Weise post i sin kamp for at skabe samfundsforandringer og tryghed.

Det sker, når han 15. januar tiltræder som ny underdirektør i Trygfonden med ansvar for udvikling og fremdrift i flere af Trygfondens strategiske programmer. Det skriver Trygfonden.

Kristian Weise forlader dermed ved årsskiftet sin seneste stilling som generalsekretær i udviklingsorganisationen Oxfam IBIS og gør Trygfondens underdirektør Jette Jul Bruun selskab. Sammen skal de to varetage den daglige ledelse af fondens arbejde.

Trygfonden er i en unik position til at skabe langsigtet forandring, både alene og sammen med andre. 

Kristian Weise
Kommende underdirektør, Trygfonden

Det gælder særligt at realisere Trygfondens nye strategi, der skal styrke trygheden i Danmark over de kommende 10 år med fokus på partnerskaber, nytænktning og partnerskaber. En dagsorden som Kristian Weise har været optaget af de seneste 10 år og nu ser frem til at arbejde for i nyt regi.

"TrygFonden er i en unik position til at skabe langsigtet forandring, både alene og sammen med andre. Man stimulerer nytænkning og søger innovative løsninger. Og samtidig etablerer Trygfonden i stort omfang partnerskaber og andre former for samarbejde, der løfter indsatsen yderligere," udtaler den kommende underdirektør.

Kristian Weise kan her bidrage med sine erfaringer med strategisk ledelse, udvikling, samarbejde og nytænkning fra sin tid i Oxfam IBIS' sekretariatledelse og bestyrelse samt fra sin fortid som direktør i Tænketanken Cevea, som sekretariatsleder for Socialdemokratiet i Europa-Parlamentet og sim international rådgiver i LO.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kristian Weise

Underdirektør, Trygfonden
BA i økonomi og filosofi (CBS 2002), kandidat i politisk sociologi (LSE 2004)

Jette Jul Bruun

Underdirektør, TrygFonden
cand.scient.anth. (Københavns Uni. 1994)

0:000:00