TV 2-redaktør erstatter Elisabet Svane hos Jysk Fynske Medier

JOBSKIFTE: Jysk Fynske Medier har fundet Elisabet Svanes afløser og hyrer ny politisk redaktør hos TV 2.

Thomas Funding forlader TV 2 og bliver ny politisk redaktør hos Avisen Danmark, der udgives af Jysk Fynske Medier.

Det skriver Mediawatch.

Han afløser Elisabet Svane, der fra april skal være ny EU-korrespondent for Politiken.

Med sit nye job må Thomas Funding sige farvel til TV 2, hvor han har arbejdet siden 2011, først som praktikant og siden som politisk reporter. I øjeblikket er han christiansborgredaktør for TV 2-Regionerne og politisk analytiker på tv-stationens hovedkanal.

Erfaringen med TV 2-Regionerne kan Funding tage med sig over i sit nye job, hvor han skal lave politisk journalistik med afsæt i provinsen. En opgave, som han ser meget frem til.

"Jeg bor selv i provinsen, jeg har faktisk aldrig boet andre steder, så jeg føler på mange måder, at avisens perspektiv er mit eget perspektiv. Der er ikke mange medier i Danmark, der har det afsæt for deres journalistik, og det gør efter min mening kun Avisen Danmark desto mere vigtig som medie," siger Thomas Funding i en pressemeddelelse ifølge Mediawatch.

Avisen Danmark er en sektion, der udkommer sammen med samtlige af Jysk Fynske Mediers 13 dagblade.

Forrige artikel Dagens overblik: S-udspil splitter rød blok, og tidligere V-minister er i chok Dagens overblik: S-udspil splitter rød blok, og tidligere V-minister er i chok Næste artikel Prins Henrik er død Prins Henrik er død