Dagens podcast: Endnu en sag slår skår i forholdet mellem R og S

AJOUR: S er ikke længere imod håndværkerfradraget og vil forhandle med regeringen om en ny aftale. Den ændring fører til ny kritik fra Radikale. Altinget: ajour ser nærmere på den sag i dagens udsendelse.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

I fællesskab fjernede Socialdemokratiet og Radikale håndværkerfradraget, da de to partier i sidste omgang sad i regering sammen.

Men det ser ikke ud til, at det kommer til at gentage sig efter valget. I hvert fald er Socialdemokratiet klar til at forhandle om en ny fradragsordning med regeringen inden for de kommende uger.

Den ændring er Radikale overordentligt irriteret over, og sagen er endnu et eksempel på den hårde tone imellem Radikale og Socialdemokratiet.

Forsøger S bare at tage luften ud af et valgkampstræk fra Venstre? Og hvordan har håndværkerfradraget – eller boligjobordningen – overhovedet virket i sin levetid?

Det ser Altinget: ajour nærmere på i dagens udsendelse. Dagens gæst er redaktøren for Altinget: arbejdsmarked, Søren Friis.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Dagens podcast: Regeringen vil vise sig som et hovedstadsparti med sin plan for København Dagens podcast: Regeringen vil vise sig som et hovedstadsparti med sin plan for København Næste artikel Lyt til Altingets sommerserie om de store ideologier i Danmark Lyt til Altingets sommerserie om de store ideologier i Danmark