Kommentatorer: Løkkes parti kommer i Folketinget - spørgsmålet er, om han erobrer midten i dansk politik

Med en velsmurt maskine vil Løkke vende om på hælen og slå døren til dansk politik ind igen. Ifølge en politisk kommentator er der plads til et midtsøgende projekt, som det Løkke varmer op til at lancere. Altingets magasinredaktør er mere skeptisk.

Lars Løkke Rasmussen på vej på talerstolen under grundlovsdemonstrationerne som følge af minksagen i efteråret. Nu er han på vej med et nyt parti.
Lars Løkke Rasmussen på vej på talerstolen under grundlovsdemonstrationerne som følge af minksagen i efteråret. Nu er han på vej med et nyt parti.Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Andreas ArpChris LehmannKatrine Falk Lønstrup

Til næste folketingsvalg vil Lars Løkke Rasmussens nye parti være på stemmesedlen, og det skal også nok blive valgt ind i Folketinget.

Det vurderer to politiske kommentatorer over for Altinget.

Men partiet mangler stadig flere kandidater for at gøre det til andet end et “one-man-show", og det er derfor blandt andet Løkkes evner som “samfundssnedker”, der skal overbevise vælgerne om at gøre den tidligere statsminister og V-formand til kongemageren i dansk politik, lyder konklusionen.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00