Om  
Charlotte Antonsen

Tidligere MF'er Charlotte Antonsen gør politisk comeback

Charlotte Antonsen stiller op til kommunalvalget for Venstre i Rudersdal Kommune. Hun har tidligere været folketingsmedlem for Venstre i 17 år fra 1990 til 2007.

Mikkel Bødker Olesen

I 2007 stoppede Charlotte Antonsen i politik efter 17 år i Folketinget for Venstre, men hun gør nu comeback. Hun skriver i en mail til Altinget, at hun stiller op til kommunalvalget i Rudersdal Kommune for Venstre. Hun kommer til at stå som nummer tre på kandidatlisten efter Rune Kjeldsen og partiets spidskandidat Jens Ive.

"Nu er tiden kommet til at stille op til lokalpolitik. Det er 10 år siden, jeg forlod landspolitik. Børnene er nu voksne. Min virksomhed er der styr på. Så der er ikke længere nogen undskyldning for, ikke at melde sig under fanerne her i Rudersdal Kommune," skriver Charlotte Antonsen på sin hjemmeside.

Charlotte Antonsen var i løbet af sin tid i Folketinget, som strakte sig fra 1990 til 2007, EU-, ældre- og arbejdsmiljøordfører. Hun stoppede i landspolitik, da det ikke lykkedes hende at opnå valg i 2007. Hun stillede op til Europa-Parlamentsvalget i 2009 og fik 24.000 personlige stemmer, men det var ikke nok til en plads i parlamentet.

Siden 2010 har Charlotte Antonsen været selvstændig kommunikationsrådgiver.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Charlotte Antonsen

Direktør og ejer, CACommunications, medlem af Landsskatteretten, fhv. MF (V), formand, Dansk Aktie Analyse a/s, næstformand, Europanævnet, Repræsentantskabet, VELLIV
ba.scient. i økonomi (Københavns Uni. 1981), cand.polit. (Københavns Uni. 2009)

0:000:00