Om  
Anne Grønlund

Eks-radikal vil gøre Kristendemokraterne cool

Anne Grønlund er fra 1. juni ansat som ny medie- og presseansvarlig for Kristendemokraterne, hvor hendes målsætning er at få Kristendemokraterne i Folketinget og at gøre det cool at være Kristendemokrat.

Anders Brønd Christensen

Anne Grønlund har længe været bekymret over den retning, regeringen med støttepartierne har taget for samfundet.

Derfor har hun per 1. juni takket ja til jobbet som ny medie- og presseansvarlig for Kristendemokraterne.

Det oplyser hun selv i en pressemeddelelse. 

"Jeg er bekymret over, hvordan politikerne puster liv til fordomme, frygt og fremmedhad. Og jeg er bekymret over, hvordan den politik, der føres fra Folketinget, skaber flere udsatte familier, begrænser den enkeltes frihed til at bestemme over eget liv og har lagt pres på retssikkerheden og vores danske åbenhed og lighedsidealer," skriver hun videre. 

Anne Grønlund er uddannet i statskundskab fra Aarhus Universitet, og så er hun tidligere byrådskandidat for Radikale Venstre i Dragør Kommune, hvor hun stillede op til kommunalvalget i 2013, dog uden at blive valgt ind. 

Ifølge hende selv bliver hendes to altoverskyggende mål at få valgt Kristendemokraterne ind i Folketinget ved næste valg og at gøre det cool at være Kristendemokrat. 

I den seneste meningsmåling fra Norstat foretaget for Altinget i maj ligger Kristendemokraterne til at få 0,9 procent af stemmerne, en anelse højere end stemmetallet ved sidste Folketingsvalg i 2015, hvor de fik 0,8 procent af stemmerne. Spærregrænsen er 2,0 procent. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Anne Grønlund

Selvstændig, PR og kommunikation
cand.scient.pol., Statskundskab (Aarhus Uni. 1995)

0:000:00