SF brokker sig over langsom lovgivning om foreningskonto: "Det er simpelthen bare noget fis"

"Det er ret mistænkeligt, at man vil vente så længe," siger Lisbeth Bech-Nielsen, der er forundret over, at regeringen først vil fremsætte lovforslaget om lettere adgang til en foreningskonto i efteråret 2024. "Fra min stol er en god høringsproces afgørende for, at alle interessenterne kan komme til orde," svarer Morten Bødskov.

"Indtil lovforslaget er fremsat, er det mest ord," lyder det fra SF's erhvervsordfører, Lisbeth Bech-Nielsen, der kritiserer, at erhvervsminister Morten Bødskov først vil fremsætte lovforslaget om lettere adgang til en erhvervskonto i efteråret 2024.
"Indtil lovforslaget er fremsat, er det mest ord," lyder det fra SF's erhvervsordfører, Lisbeth Bech-Nielsen, der kritiserer, at erhvervsminister Morten Bødskov først vil fremsætte lovforslaget om lettere adgang til en erhvervskonto i efteråret 2024.Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Christoffer Lund-Hansen

Onsdag præsenterede erhvervsminister Morten Bødskov regeringens model, der blandt andet skal give foreninger lettere adgang til en bankkonto

Men Erhvervsministeriet oplyser nu, at lovforslaget først forventes at blive fremsat i efteråret 2024, og det får Lisbeth Bech-Nielsen til at lange ud efter regeringen. 

"Hold da kæft. Det er simpelthen bare noget fis. Nu har vi ventet så længe. Det er snart to år siden, at en tidligere socialdemokratisk minister sagde, at det nok skulle fixes, og så blev de iværksætterforhandlinger aldrig igangsat," siger hun og tilføjer:

Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00